Heb je al wat vooronderzoek gedaan en denk je dat ik de stylist ben die bij je past? Ik hoop het! Neem contact op om beschikbaarheid te checken en ook maak ik graag een persoonlijke offerte voor je.
Om de datum vast te leggen vraag ik om een eenmalig reserveringsbedrag van € 100. Dit wordt later van het totaal bedrag afgehaald.

De proefsessie zal plaatsvinden 4 tot 8 weken voor de trouwdag. Doe inspiratie op en maak een selectie van wat je mooi vindt. Instagram is perfect hiervoor.
Het beste is om foto’s te zoeken in je eigen haarkleur.
Een blond kapsel kan er op bruin haar heel anders uitzien. Dit geeft dan geen realistisch beeld van hoe het zal zijn.
Ook zijn er aan veel kapsels die je ziet op Instagram clip-in extensions toegevoegd. Dat is verder geen bezwaar. Die mogelijkheid bied ik ook aan. Maar het is lang niet altijd nodig. Ik zal je hierin graag adviseren. 

Ik kom naar jouw gewenste locatie. Dat kan de trouwlocatie zijn of bv. het ouderlijk huis. 
Ik reken erop een uur voordat je de deur uit moet klaar te zijn met jouw haar en make-up. Dit geeft je genoeg tijd om je bruidsjurk aan te doen en alvast wat foto’s te maken. 

In Engeland is het gebruikelijk om je vriendinnen en zussen als bruidsmeisjes te hebben. Ik ben dus gewend om grote groepen te stylen.
Wat is er nu gezelliger dan je klaarmaken op je trouwdag met je beste vriendinnen om je heen?!

Ik kan 8 behandelingen zelf doen (4x haarstyling + 4x make-up of 8x haarstyling / 8x make-up). Mocht je een grotere groep hebben zal ik een assistent meebrengen.