Voor mijn bruiloft was ik op zoek naar een visagist die ervaring heeft met een Chinese bruiloft. En via via kwam ik bij Hester terecht. Ik ben tevreden met mijn bruidskapsel en hoe ik was op gemaakt. Make up liep absoluut niet uit en bleef de gehele dag goed zitten. Voor mijn kapsel heb ik wel paar keer moeten sprayen, maar dit kwam doordat ik 3 x verschillende deco in mijn kapsel had moeten verwisselen. Voor de rest bleef mijn kapsel heel goed zitten en bleef het in model. Al en al ik kreeg vele complimenten van mijn gasten dat ik erg straalde.

Emilly Cheung
Hester heeft zowel mijn haar als make-up gedaan voor mijn trouwdag. Ik was na haar ‘magic’ echt onder de indruk van mezelf haha. De make-up maakte mijn ogen groter en bracht mijn blauwe ogen veel mooier tot z’n recht. Mijn haar zat ook echt heel mooi! Precies zoals ik voor ogen had. Zo blij met hoe Hester alles gedaan heeft. En het zat ook de hele dag goed (terwijl het vrij warm weer was). Alleen de lippenstift ging er een beetje af, maar daarvoor had ze een potje gevuld met lippenstift en meegegeven. Heel fijn!
Vond de proefsessie vooraf ook heel prettig. Ze begreep al snel wat ik voor ogen had en heeft ruim de tijd genomen om verschillende stijlen uit te proberen tijdens de proefsessie. Dat gaf een goed gevoel richting de dag.

Dieuwke de Vries
Behalve dat Hester duidelijk een professional is, is zij ook prettig gezelschap en is zowel de proef als de make-up en hairstyling op ‘mijn’ dag zelf, geen seconde stressvol geweest. Hester heeft mijn haar en make-up gedaan. Mijn haar was precies zoals ik vantevoren wilde en de bruidsmake-up, waar ik een beetje angst voor had (ik draag zelf vrij weinig) was subtiel en ja, gewoon mooi. Kortom; op mijn bruiloft voelde ik mij gewoon mezelf, maar wel een hele mooie versie. Ik zou Hester zeker aanbevelen.

Inge van Meurs
Hester is een professional die haar vak verstaat. Ze heeft mijn haar en make up verzorgd voor mijn bruiloft en ik was overdonderd. Hoe ze ervoor heeft gezorgd dat ik de juiste look had op de dag maar wel mezelf erin bleef herkennen en zien. Ja ik was heel gelukkig met haar werk! En naast dat ze vaktechnisch haar werk goed verstaat is ze qua persoonlijkheid ook een topper. Zo lief, makkelijk mee te praten en betrokken.
Oftewel mocht het niet duidelijk zijn nog: ik ben fan van Hester en raad haar zeker aan!

Ramona de Groot
Ik heb Hester gevraagd mijn make-up en haar te doen voor mijn bruiloft en ze heeft beide prachtig gedaan! Ik heb aangegeven wat ik wilde en dat was mooi gedaan. Verder hele fijne communicatie, mijn make-up moest last minute erbij worden gedaan en kon meteen terecht voor een proefsessie. Ben zeer tevreden!

Tirza van Loon
Hester heeft voor mij mijn haarstyling en make-up verzorgd op mijn bruiloft, als ook voor mijn moeder en 2 getuigen. Naast dat ze supergoed is in haar werk, is ze ook gewoon een heel lief en leuk mens! Zowel mijn haar als make-up bleef de hele dag fantastisch zitten, ik heb er helemaal niks meer aan hoeven doen. Ik kan Hester dus van harte aanraden, je moet er alleen wel tegen kunnen de hele dag complimentjes in ontvangst te moeten nemen..

Marin Gooijer
Hester heeft mijn bruidskapsel verzorgd op onze bruiloft. Het kapsel was precies geworden waar ik naar op zoek was; georganiseerd maar toch ook speels. Het voelde comfortabel, zat stevig en heeft de hele dag goed gezeten. Hester was netjes op tijd en dacht van tevoren mee over de planning van de dag. Ze is onwijs vriendelijk en kundig en fijn om over de vloer te hebben. Ook heel fijn om van tevoren een proefsessie gedaan te hebben omdat ik daarin uitgebreid mijn wensen kon bespreken. Naast mijn bruidskapsel heeft ze die dag ook het kapsel van mijn zus, de getuige, verzorgd en de make-up van mijn moeder. Bedankt Hester, je was top! 😃

Melanie Hagen
17 juni 2022 zijn wij getrouwd. Hester heeft onze haren en make-up gedaan. Ze is een hele fijne make-up en haarstyliste met mega veel ervaring. Enorm prettig in de omgang en erg deskundig. Ze wist van mijn stijle haar een prachtig bruidskapsel te maken. Daarbij zat mijn make-up ook de hele dag top! (En het was 30 graden….).
Ook luistert ze goed naar je wensen en gaat ze net zo lang door tot dat jij te vreden bent.
Ook is ze erg flexibel en vond het geen probleem om al heel vroeg in de ochtend ons klaar te maken.
Wij kunnen iedereen haar aanraden.

Mirjam Hindriks
Hester, you’re the best!! Zo ontzettend professioneel, lief en wow, wat een prachtig kapsel heb je gemaakt voor onze bruiloft!! Wow, wow, wow!! Had niet beter gekund. Dank je wel daarvoor.

Karin Bleyser
Hester, heeft de haren van onze meiden gedaan voor onze bruiloft. Hester was super op tijd en de haren waren perfect gedaan bij onze meiden. Beide meiden waren er super blij mee. Ook hebben de haren de gehele dag gezeten, zelfs na een middag springen op het springkussen. Hester bedankt we waren we super blij mee.

Talitha Luschen
Ik heb door Hester mijn haar en make-up voor mijn bruiloft laten verzorgen. Ook de haren van mijn 4 bruidsmeisjes zijn door Hester verzorgd. Ik ben super tevreden met het resultaat. Hester is professioneel en denkt mee om het beste resultaat te krijgen. We zagen er op de dag van de bruiloft allemaal fantastisch uit!!

Sigrid Potters
Hester was niet alleen vriendelijk maar echt mee denkend en behulpzaam, flexibel en makkelijk mee te communiceren. Ik ben haar heel dankbaar voor hoe geweldig mijn haar er op mijn huwelijk uitzag. Ook mijn moeder en allerbeste vriendinnen waren heel blij met haar werk. Bovendien is Hester iemand die lief en vriendelijk en meegaand is waar door het samen echt een heel gezellige ochtend was. Bedankt Hester voor alle goede zorgen!

Carlijn Valk
Hester is een hele goede styliste, zoals te zien op de bijgevoegde foto! Naast mijn haar heeft ze voor mijn zus haar bruiloft ook haar haren en make-up mogen doen. Dit heeft ze fantastisch gedaan, waardoor mijn zus haar bruiloft een groot succes was. Ondanks het warme weer (30 graden), bleef haar make up de hele dag netjes zitten. Daarnaast is Hester een leuke, gezellige vrouw waar je tijdens het stylen een leuk gesprek mee kan hebben. Al bij al, zeker aan te raden dus!

Lotte van de Kamp
Hester heeft mij geholpen om de mooiste versie van mijzelf te worden op mijn trouwdag. Hester weet wat ze doet, ze luistert goed naar wat je wil en gaat vanuit daar aan de slag. In het dagelijks leven draag ik nooit make-up, dus op mijn trouwdag wilde ik ook zeker mijzelf blijven en dat is gelukt. Hester is professioneel, vriendelijk, enthousiast en heel gezellig. Zowel de proefsessie als de ochtend van mijn huwelijk liet ze mij ontspannen en kon ik volop genieten van de mooie dag. Verschillende gasten hebben complimenten gegeven over mijn mooie haar en make-up.

Anoek Breedveld
Ik kan echt iedereen aanraden om bij Hester je bruidskapsel/make-up te laten doen! Ze weet echt wat ze doet, ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Ze is mega goed in wat ze doet en ik had nooit durven hopen dat het resultaat zo ongelofelijk mooi zou worden. Naast het feit dat ze prachtig werk levert is ze ook nog eens een heel gezellig, lief en een mooi mens. Ik had mij geen betere haarstylist voor mijn bruiloft kunnen wensen!

Esme van Kuler
Mijn haar was prachtig! Het is met liefde verzorgd, de ochtend verliep relaxt en gezellig. Mijn haar heeft de gehele dag goed gezeten! Zeker een aanrader voor je Bruidskapsel!

Alida Stouten
Hester is echt top! Ze is heeft mijn haar echt prachtig gedaan op de grote dag! Ze is heel professioneel en blijft rustig tijdens zo een hectische dag. We hebben ook een fijne proefsessie gehad, zodat we samen konden kijken wat goed past en leuk staat!

Jiani Chen
Al bij de proefsessie was er een klik; je bent enorm kundig, denkt goed mee en daarnaast was was het gewoon heel gezellig en vertrouwd! Op de trouwdag zelf heb ik een enorm fijne en ontspannen ochtend met je gehad. Je wist nog precies wat we besproken hadden bij de proefsessie. Ik had 100% vertrouwen en dat bleek terecht. De touch-up ‘s avonds voegde echt toe; ik was weer helemaal fris en mooi voor een avond feest en dansen! Heel veel complimentjes gehad. Naast ikzelf, waren ook m’n dochter en moeder zo mooi door jou gemaakt en waren ze tegelijkertijd nog helemaal zichzelf! Je bent een topper!

Lisanne Bomer